UDENDØRS GOKART MED ADRENALIN-GARANTI

Book tid herOnline check-in

Sæt konkurrenterne på plads!

Vi har alle drømt om at se, hvem der er den hurtigste bag rattet blandt familie, venner og kollegaer.

Hvem vil eksempelvis ikke gerne sætte chefen på plads under en firmatur eller give de pralende kammerater en lektion i gokartkørsel? Til udendørs gokart kan du gøre netop dét. Give baghjul i en venskabelig dyst, hvor det er evnen til at styre den sjove, hurtige kart og tage de hurtigste omgange, der giver adgang til den øverste plads på podiet.

Når du først har stået der – med en hovedlængde eller mere ned til nummer to og tre – vil du for evigt have håneretten, når snakken falder på alt det, der inkluderer fart og benzin.

Med den centrale placering i det jyske, er vores bane særlig velegnet til både private og erhverv fra de omkringliggende byer Billund, Vejle, Kolding, Esbjerg, Herning, Vejen, Århus og Odense – men gæster fra hele landet er naturligvis velkommen til at komme og køre vores udendørs gokarts.

900 METERS MULIGHED FOR OVERHALING

Foden hviler sitrende over speederen, duften af benzin hænger i luften og adrenalinen presser varme ånde ud på visiret. Du sidder få centimeter over jorden og venter på startsignalet og tophastigheder på 80 km/t. Der er stadig lys i den røde lampe, men om få sekunder brøler og hvæser hele feltet – og dysten er i gang! Har du prøvet at køre vores gokarts udendørs? I så fald kender du ovenstående scenarie. Hvis ikke du har prøvet, så lad os fortælle hvorfor det er timevis af sjov, du ikke vil være foruden.

Når du og din gruppe ankommer, registreres I og får instrukser om banen og dens forhold. Gokart er nemlig ikke blot et spørgsmål om forholdet mellem bremse og speeder, men et taktisk spil, der kan vindes ved at udnytte banen strategisk og være smart de rigtige steder. Der er både masser af strækninger til fart og hele 14 sving, der tages skarpest muligt, hvis man vil overhale – eller forsvare sin førerposition. F.eks. er Nascar svinget et helt afgørende sving, da det stiger fra inder- til yderbane og hælder med hele 2 meter!

Når I har fået instruktioner er det tid til at skifte til racerkørerens uniform. I kan faktisk ankomme og tage fra den store udendørs oplevelse i jeres eget tøj (hvilket er praktisk, hvis I har flere planer samme dag), men under løber er I iført dragt og hjelm – som vi naturligvis stiller til rådighed. Når I har skiftet er det afsted til banen, hvor den rigtige action udspiller sig! Den hidsige bane byder op til dans – og vi garanterer, at du både råber højt og griner for fuld musik bag det gennemsigtige visir, når der gives og tages meter under hver enkelt omgang.

FINDES DER DÅRLIGT VEJR PÅ EN GOKARTBANE?

Nej, der findes ikke dårligt vejr. Ikke bag rattet i vores gokarts, og særligt ikke hos os, hvor vi har modeller klar til både tør og våd bane.
Vejrforholdet er naturligvis en faktor, der spiller ind på din oplevelse af gokartkørsel, men hvad end det regner eller solen varmer i nakken, så er der stakkevis af sjove og varierende oplevelser i vente.

For mens den våde bane stiller skærpede krav til koncentration og giver en helt ny dimension til racet, indbyder en tør bane til højere fart og mere vovede indgange i sving og kurver. Løbet kan derfor tage en fantastisk drejning afhængigt af alt fra vennernes kørsel til vejrets opførsel. Det vigtigste er, at du tilpasser din påklædning til vejrforholdet, så du er forberedt på både varmt, køligt, tørt og vådt vejr.

Ønsker i at booke tid til en sjov gokart oplevelse så ring på +45 88 63 88 53 eller mail info@vandelgokart.dk