Gokart priser

Book tid her

Servicepakken

 

Køreinstruktion – Præmiecermoni – Lån af dragter og hjelme – Karts til tørvejr og regnvejr – Teknologi som vægtudligning og lap timere

Er altid standard ydelser hos Vandel Gokart, og ikke noget i betaler ekstra for. Det hører ind under hvad vi opfatter som god service.

Det er hos os, af hygiejnemæssige årsager, obligatorisk at bruge hjelmhue.

Vi sælger disse for 22 kr. Har man egen hjelmhue eller hjelm, er man velkommen til at bruge den.

Køreklar fra start! – Følg dette link for at være klar til start ved jeres besøg.

Herunder ses hvilke løbstyper vi tilbyder hos Vandel Gokart. Øverst finder du Time Trials og Le Mans typer, samt mulige præmiepakker. Nederst en oversigt over vores Grandprixtyper, som har forskellige længder.

Du kan læse mere om vores gokart oplevelse her!

 

Grandprixtyper –
den individuelle konkurrenceform

Ønskes yderligere finale heats end ved Triple Grandprix, kan dette forespørges ved booking.

* Prisen er eksklusiv hjelmhue. Denne købes for 22 kr. og er deltagerens ejendom efter arrangementet. Har man selv hjemhue eller egen hjelm, er man naturligvis velkommen til at medbringe dette.

Holdsammensætning for sjovere race – Ved booking af hold på under 15 personer forbeholder Vandel Gokart sig retten til, at sætte jer sammen med andre hold. Ved holdsammensætning opnår i et langt sjovere race, ved at flere deltagere dyster mod på den store bane. Efter løbet splittes holdene igen, således at i får et resultat og en præmieceremoni hvor kun deltagerne fra jeres hold indgår.

Ved 8 – 14 pers. er der mulighed for at opnå banelukning, så ikke andre hold deltager på banen. Dette opnås ved at betale 100 kr. ekstra per deltager.

Le Mans – Time Trials – Præmiepakker

* Prisen er eksklusiv hjelmhue. Denne købes for 22 kr. og er deltagerens ejendom efter arrangementet. Har man selv hjemhue eller egen hjelm, er man naturligvis velkommen til at medbringe dette.

Vandel Gokart gør opmærksom på at der ikke gives yderligere mængderabat ved større hold. Hos Vandel Gokart investerer vi løbende i det nyeste udstyr og karts, hvilket sikrer vores kunder den bedste oplevelse. Ensartethed og lige konkurrencevilkår har meget høj prioritet hos os, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Derfor har Vandel Gokart også et helt unikt regnvejrssetup. 22 karter holder parat med en helt ny type regnvejrsdæk, som sikrer det maksimale greb ved regnvejrskørsel. På baggrund af vores altid optimale setup til alle vejrforhold er vores gokart priser faste og ikke til forhandling.