Priser på GoKart

Book tid her

Servicepakken

 

Køreinstruktion – Præmiecermoni – Lån af dragter og hjelme – Karts til tørvejr og regnvejr – Teknologi som vægtudligning og lap timere

Er altid standard ydelser hos Vandel Gokart, og ikke noget i betaler ekstra for. Det hører ind under hvad vi opfatter som god service.

Det er hos os, af hygiejnemæssige årsager, obligatorisk at bruge hjelmhue.

Vi sælger disse for 20 kr. Har man egen hjelmhue eller hjelm, er man velkommen til at bruge den.

Børn under 18 år uden følge af forældre, skal medbringe underskrevet forældergodkendelse, som kan hentes her

Køreklar fra start! – Følg dette link for at være klar til start ved jeres besøg.

Herunder ses hvilke løbstyper vi tilbyder hos Vandel Gokart. Øverst finder du Time Trials og Le Mans typer, samt mulige præmiepakker. Nederst en oversigt over vores Grandprixtyper, som har forskellige længder.

Du kan læse mere om vores gokart oplevelse her!

 

Le Mans – Time Trials – Præmiepakker

Grandprixtyper –
den individuelle konkurrenceform

Ønskes yderligere finale heats end ved Triple Grandprix, kan dette forespørges ved booking.

* Prisen er eksklusiv hjelmhue. Denne købes for 20 kr. og er deltagerens ejendom efter arrangementet. Har man selv hjemhue eller egen hjelm, er man naturligvis velkommen til at medbringe dette.

OBS – Ved booking af hold på under 13 personer forbeholder Vandel Gokart sig retten til, at sætte jer sammen med andre hold. Ved en sammensætning hvor det samlede antal bliver over 13 personer, opnår i naturligvis gruppefordelen, som gør at det enten bliver billigere for jer at køre, eller at i kan opgradere løbstype til en rigtig lav pris grundet mængderabatten. Derudover får i et langt sjovere race ved flere deltagere at dyste mod på den store bane. Efter løbet splittes holdene igen, således at i får et resultat og en præmieceremoni hvor kun deltagerne fra jeres hold indgår.

* Prisen er eksklusiv hjelmhue. Denne købes for 20 kr. og er deltagerens ejendom efter arrangementet. Har man selv hjemhue eller egen hjelm, er man naturligvis velkommen til at medbringe dette.

Vandel Gokart gør opmærksom på at der ikke gives yderligere mængderabat ved større hold. Hos Vandel Gokart investerer vi løbende i det nyeste udstyr og karts, hvilket sikrer vores kunder den bedste oplevelse. Ensartethed og lige konkurrencevilkår har meget høj prioritet hos os, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Derfor har Vandel Gokart også et helt unikt regnvejrssetup. 22 karter holder parat med en helt ny type regnvejrsdæk, som sikrer det maksimale greb ved regnvejrskørsel. På baggrund af vores altid optimale setup til alle vejrforhold er vores priser faste og ikke til forhandling.