Simracing hos Vandel Gokart

fodboldgolf

Professionelt setup og udstyr

Vores simulatorer er specialbygget for at opnå den helt rigtige styrke og stabilitet. Vi har nøje udvalgt udstyret vi kører med, som leveres af Fanatec som en af de absolut førende producenter på markedet. Simulatorerne er udstyret med ekstra brede, buede skærme, som giver en meget realistisk følelse af at sidde i en racerbil.

Vi benytter udstyret til vores eget eSport Team, og kan derfor anbefale dette til såvel nybegynderen, som racerkøreren der har brug for at tilføje simulatortid til sin sportsgren.

 

Professionelt setup og udstyr

DTC-mester Kasper H. Jensen prøvekørte Vandel Gokarts simulator setup og havde efterfølgende god feedback på udstyret. “Det er det nærmeste man kommer at sætte sig i en rigtig racerbil”. “Rummet er autentisk og udstyret i top. Særligt de buede skærme, samt rat og pedaler giver et indblik i en racerkørers arbejdsplads”

Simulator leje ud af huset

Nu kan i få et par super moderne simulatorere ud til jeres virksomhed. Vi lejer simulatoerne ud, og sørger for både levering, opstiling, instruktion og afhentning.

Afhold et spændende og adrenalinfyldt personale- eller kundeevent med masser af ræs i vores simulatorer. Se mere om udlejning ud af huset her

 

 

BOOKING

Booking af simulatorer skal ske på telefon +45 88 63 88 53 minimum én dag i forvejen (forespørgsler på dagen kan foretages). 

Åbningstid er efter aftale ved booking.

ANSVAR

Ved kørsel i vores simulatorer beder vi dig udfylde et stykke papir, hvorved du står til ansvar for måden du behandler udstyret på. Ved hård behandling af udstyret som medfører skade af dette, skal du som bruger erstatte evt. ødelagt dele.