Spisning – Bestil spisning hos Vandel Gokart

Vi har hos Vandel Gokart en rigtig dygtig madleverandør. Vi tilbyder både muligheden for at bestille en sandwich som kan nydes i det fri, eller en lækker gokartbuffet som kan nydes i vores lokaler. Har i specielle ønsker til jeres besøg, er i meget velkommen til at kontakte os.

Vandel Gokart råder over et stort selskabs- og mødelokale med plads til 60 spisende gæster. Ved selskaber med mere end 60 gæster, har vi eksterne lokaler, samt teltløsninger for op til 300 personer. Kontakt os for yderligere info om større lokaler.

Maden skal bestilles online ved nedenstående bestillingsformular.

Bestilling af mad skal ske senest 10 dage før arrangementet.

Der sælges flaske øl, sodavand, kildevand, samt kaffe og kakao på banen.

Priser på drikkevarer:

Flaske øl 20 kr.
Sodavand 0,5 l. 25 kr.
Kildevand 15 kr.
Kaffe/kakao 15 kr.
Caffe Latte, Latte Macchiato og Cappucino 20 kr.

 

Sandwich (min. 10 stk.)

Vi tilbyder store lækre frisksmurte sandwich med forskelligt fyld. Sandwichene mætter godt og er pakket enkeltvis, så de er lette at nyde i det fri.

Pris 55,- pr. stk.

 

Klasisske kroretter (min. 15 personer)

Paneret skinkeschnitzel med ærter, brasede kartofler og skysauce. Hertil serveres en frisk blandet salat, brød og smør.

Stroganoff med bagt luftig kartoffelmos, hertil rødbeder, frisk blandet salat, brød og smør.

Pris 175,- 

 

Gokartbuffet (min. 15 personer)

Vores dygtige madleverandør har sammensat en spændende buffet som kan bestilles i forbindelse med jeres arrangement. Der kan vælges udelukkende hovedretsbuffet, eller tilvælges spændende forretter eller/og desserter.

Fra 218,-

Valgfri forretter

  • Luftig mousse af tun og rejer, hertil maltchips, pluksalat, estragonemulsion og lakserogn.
  • Carpaccio af okse, serveret med sprøde parmesanchips, olivensalat og ristede pinjekerner.
  • Hønsesalat med bacon og peberfrugt, anrettet på sprød crouton, med spæde salater og bagte tomater, samt balsamicosirup.

Hovedretsbuffet

Velsmagende krydret boeuf sauté stroganoff
Farseret unghanebryst fra Hopballe Mølle
Sæsonens friske blandede salat med dressing
Pastasalat med peberfrugter, semidried tomater, saltede mandler og urtepesto
Bagte rodfrugter
Smørstegte kartofler med paprika og urter
Brød og smør

Valgfri desserter

  • Gateaux Marcell med honningglaserede skovbær, sprøde chokoflager og nøddecrumble.
  • Mandeltærte med jordbærfromage, sprød marengs, karamel og coulis.

Hovedretsbuffet 218.-

2 retter 268,-
3 retter 318,-

Julebuffet (min. 15 personer)

Hvide sild med karrysalat
Pandestegte rødspættefileter med økologisk remoulade
Varmrøget laksefilet med peber, hertil citronmayonnaise og rogn
Økologisk medister med sønderjysk hvidkål
Sprødstegt andelår med kold rødkålssalat med appelsin og granatæble
Sprødstegt ribbensteg med brunede kartofler
Lun leverpostej med champignon og rødbeder
”Gylden Esrom” med bagt æblekompot
Klassisk Ris ala mande med kirsebærsauce
Lækkert brød og smør, hjemmebagt og fra Billund bageri

Pris 225,-

Tapasplatte (min. 15 personer)

Koldrøget laks med æble-peberrodscreme, lakserogn og urtesalat
Hønsesalat med bacon og peberfrugt, med bagte tomater og balsamicosirup
Kold roastbeef med pickles og cornichons
Serranoskinke med olivensalt og tomatpesto samt saltristede mandler
lille blandet salat med sæsonens friske torvegrønt
Økologisk brie med syltede nødder
SUMMERBIRD flødebolle
Brød og smør

Pris 175,-

 

Stor tapasbuffet (min. 25 personer)

 

Luftig mousse af tun og rejer, hertil maltchips, pluksalat og estragonemulsion
Carpaccio af okse, serveret med sprøde parmesanchips, olivensalat og ristede pinjekerner samt salat.
Rilette af oksebryst og kalveskank, hertil kapersbær og syltede løg samt dijoncreme
Små mørbradbøffer med ristede svampe (lun)
Sur-sød kylling med crudite af rodfrugter, hertil kraftig balsamicosauce (lun)
Glaceret svinebryst med knuste kartofler vendt i urtefløde (lun)
Pestostegte tigerrejer med honning-limecreme og kartoffelchips
Små blandede salater med torvefriske grønsager
Gammel knas fra Arla UNIKA, serveret med peberrelish og sprød rug
Skovbærmousse med coulis og sprød marengs
Gateaux Marcell med honningglacerede skovbær, sprøde chokoladeflager og nøddecrumble Hjemmebagt brød og økologisk smør

Pris 318,-

 

Bestil spisning



Vælg løbstype:




Vælg mad:

Store lækre sandwich(min. 10 stk.) 55,- pr. stk.Klassiske kroretter serveret fra buffet 175,- pr. person. (min. 15 personer)Gokartbuffet fra 218,- pr. person. (min. 15 personer)Tapasplatte eller buffet fra 175,- pr. person. (min. 15/25 personer)Julefrokostbuffet 225,- pr. person. (min. 15 personer)



Vælg sandwiches og antal:



Vælg ret:

Paneret skinkeschnitzel med ærter, brasede kartofler og skysauce, hertil serveres en frisk blandet salat, brød og smør. 175,- pr. person. (min. 15 personer)

Stroganoff med bagt luftig kartoffelmos, hertil rødbeder, frisk blandet salat, brød og smør. 175,- pr. person. (min. 15 personer)



Gokartbuffet:

Hovedretsbuffet - Velsmagende krydret boeuf sauté stroganoff - Farseret unghanebryst fra Hopballe Mølle - Sæsonens friske blandede salat med dressing - Pastasalat med peberfrugter, semidried tomater, saltede mandler og urtepesto - Bagte rodfrugter - Smørstegte kartofler med paprika og urter - Brød og smør 218 kr.



Tapasplatte - Koldrøget laks med æble-peberrodscreme - lakserogn og urtesalat - Hønsesalat med bacon og peberfrugt, bagte tomater og balsamicosirup - Kold roastbeef med pickles og cornichons - Serranoskinke med olivensalt og tomatpesto samt saltristede mandler - lille blandet salat med sæsonens friske torvegrønt - Økologisk brie med syltede nødder - SUMMERBIRD flødebolle - Brød og smør - Pris 175,- pr. person.
Stor tapasbuffet - Luftig mousse af tun og rejer, hertil maltchips, pluksalat og estragonemulsion - Carpaccio af okse, serveret med sprøde parmesanchips, olivensalat og ristede pinjekerner samt salat - Rilette af oksebryst og kalveskank, hertil kapersbær og syltede løg samt dijoncreme - Små mørbradbøffer med ristede svampe (lun) Sur-sød kylling med crudite af rodfrugter, hertil kraftig balsamicosauce (lun) - Glaceret svinebryst med knuste kartofler vendt i urtefløde (lun) - Pestostegte tigerrejer med honning-limecreme og kartoffelchips - Små blandede salater med torvefriske grønsager - Gammel knas fra Arla UNIKA, serveret med peberrelish og sprød rug - Skovbærmousse med coulis og sprød marengs - Gateaux Marcell med honningglacerede skovbær, sprøde chokoladeflager og nøddecrumble - Hjemmebagt brød og økologisk smør - Pris 318,- pr. person.



Julefrokostbuffet -- Hvide sild med karrysalat - Pandestegte rødspættefileter med økologisk remoulade - Varmrøget laksefilet med peber, hertil citronmayonnaise og rogn - Økologisk medister med sønderjysk hvidkål - Sprødstegt andelår med kold rødkålssalat med appelsin og granatæble - Sprødstegt ribbensteg med brunede kartofler - Lun leverpostej med champignon og rødbeder - ”Gylden Esrom” med bagt æblekompot - Klassisk Ris ala mande med kirsebærsauce - Lækkert brød og smør, hjemmebagt og fra Billund bageri - Pris 225,- pr. person.