Sprog

ET STÆRKT NETVÆRK MED GENSIDIGE FORDELE

Hos Vandel Gokart samarbejder vi med partnere, som ønsker den eksponering vi har mulighed for at tilbyde på banen. Igennem et stærkt netværk vil jeres virksomhed kunne blive præsenteret for en målgruppe, som dækker over såvel virksomheder som private.

Udover eksponering på banen, website og beklædning hos både elitekørere og personale, afholdes arrangementer for samarbejdspartnere til Vandel Gokart. Skal din virksomhed være en del af et stærkt netværk, hvor gensidige fordele er højeste prioritet, kontakt da Vandel Gokart for at høre mere herom.

0

meter bane

0

sving

0

meter langside

0

tophastighed

0

kører på banen

0

tolerance forskel

Vores samarbejdspartnere

Henrik Christensen
Hos Henrik Christensen finder du altid kompetent rådgivning, salg og service. De er specialiseret i Peugeot, Citroën og Suzuki.
Vandel Biler
Som dit lokale AutoMester værksted går vi meget langt for vores kunder, vi hjælper gerne hele vejen – vi arbejder nemlig for at få flere glade bilister.
Formdanmark Arkitektfirma
Arkitektfirmaet Form Danmark har siden 1988 stået bag design, indretning, konceptudvikling og ejendomsudvikling både i Danmark og i udlandet.
Nimalift
Nimalift er en af branchens største leverandør af kvalitets autolifte og dækmaskiner. Vi har både lager og reservedelslager i Danmark det sikrer hurtig levering.
Klima Energi
KlimaEnergi A/S er professionel sparringspartner og leverandør af miljøvenlige og vedvarende energiløsninger indenfor solcelle anlæg.
TS Tech - Eltronic Group
Vi har siden 2009 leveret professionelle og kundetilpassede elinstallations-løsninger til alle dele af vind-, offshore-, industri- og erhvervssektoren. Vores vigtigste mål er at levere et værdifuldt stykke arbejde, der passer til dine behov.
Buch's Herremagasin
Vejles sjoveste herretøjsforretning med landsdækkende bytteservice og med den bedst tænkelige personlige service og topklasse varekendskab.
Sparco
Vandel Gokart har i et samarbejde med Sparco en forhandleraftale. Derved har du mulighed for at prøve dit nye udstyr, før du køber det.
Rimo Kart
Rimo i Tyskland er leverandør af gokarts til Vandel Gokart. Rimo leverer en gokart, som passer godt til det behov der er hos Vandel Gokart.
BSM Reklame
BSM Reklame er en seriøs og kompetent grafisk samarbejdspartner, når det gælder professionel og nutidig markedsføring.

Gå aldrig glip af et event

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær sikker på du er up-to-date på events og nyheder hos Vandel Gokart!

Nyhedsbrev