Sprog
Book en tid

VORES BAGGRUND

Vandel Gokart er en familiedrevet virksomhed, som har eksisteret siden 2004. Med baggrund i gokartbranchen har vi udviklet en gokartbane, som er spændende og udfordrende for både begynderen og den erfarne.

Siden 2004 har vi været i en konstant udvikling, for at skabe den bedst mulige oplevelse for vores gæster. Vi har i samarbejde med dygtige leverandører gjort mange nye tiltag, som gør oplevelsen hos Vandel Gokart til den bedst mulige indenfor vores branche.

Ved dit besøg hos Vandel Gokart er du altid besøg hos en af indehaverne. Vores største fokusområde er, at du som gæst hos os får den bedst mulige oplevelse. Vi har fokus på vores gæster fra ankomst til afsluttet arrangement.

Vi har på sinde at give dig en uforglemmelig oplevelse, hvor du får en helt igennem professionel oplevelse til trods for at du måske er amatør indenfor motorsport.

Bilhandel.dk har udvalgt Vandel Gokart til at være blandt de førende aktører, indenfor branchen i Danmark. Du kan læse artiklen her.

ANDET END GOKART

Fodboldgolf
Udover gokart har vi fodboldgolf, hvilket er en 18 hullers stor bane beliggende i et naturskønt område. Er man til fodbold er det en rigtig sjov udfordring at prøve med sine venner. Læs mere her.

Konferencelokaler
Skal du hold møde? Så kan du tilbyde dig et spændende mødelokale, i form af nyrenoveret lokaler i det gamle kontroltårn. Lokalet er udstyret med whiteboard, flipover, projekter med lærred, højtalere til pc-tilkobling og WIFI, så der skulle være rig mulighed for at holde et godt møde eller konference. Læs mere her.

Spisning
Yderligere har vi en rigtig dygtig madleverandør. Vi har et stort udvalg af bespisningsforslag i forbindelse med jeres arrangement hos os. Har i specielle ønsker til jeres besøg, er i meget velkommen til at kontakte os. Læs mere her.

Gå aldrig glip af et event

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær sikker på du er up-to-date på events og nyheder hos Vandel Gokart!

Nyhedsbrev