Sprog
Book en tid

SELSKABSLOKALE

Hvad enten det gælder fødselsdag, konfirmation eller anden festlig lejlighed, hvor frisk luft og aktivitet gerne skal være på dagsordenen, så er Vandel Gokart det rette sted for både store og små legebørn.

Vores festlokale kan lejes for halve eller hele dage og f.eks. være med fri afbenyttelse af fodboldgolfbanen under hele arrangementet, eller med en indlagt tur i gokarterne for gæsterne.

Vores festlokale har plads til 60 spisende gæster. Det er muligt at leje lokalet til at afholde fest, med tilhørende service.  maden. Ved selskaber med mere end 60 gæster, har vi eksterne lokaler, samt teltløsninger for op til 300 personer. Kontakt os for yderligere info om større lokaler.

Det er helt op til jer om i ønsker maden leveret fra Vandel Gokarts leverandør, eller om i selv ønsker at stå for

Vi kan klare alle former for opdækning, og står klar til at planlægge netop jeres dag sammen med jer.

Service og forplejning

Hos Vandel Gokart hjælper vi gerne med at stable dit arrangement på benene. Vælg den opdækning som passer til jeres arrangement, vi hjælper med at opfylde evt. særlige ønsker til opdækningen.

Vi har hos Vandel Gokart en rigtig dygtig madleverandør. Vi tilbyder både muligheden for at bestille en sandwich som kan nydes i det fri, eller en lækker gokartbuffet som kan nydes i vores lokaler. Har i specielle ønsker til jeres besøg, er i meget velkommen til at kontakte os.

Faciliteter

  • WIFI
  • Stor skærm til fremvisning
  • Garderobe tæt på selskabslokalet
  • Toiletforhold til både damer og herre
  • Puslefaciliteter
  • Fodboldgolf
  • Gokartbane

Gå aldrig glip af et event

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær sikker på du er up-to-date på events og nyheder hos Vandel Gokart!

Nyhedsbrev