Sprog
Book en tid

KØR GOKART NÆR VEJLE

Hvis du og dine venner, familiemedlemmer eller kollegaer fra firmaet ofte taler om gokart i Vejle, så er der gode nyheder: Blot en kort køretur fra Vejle ligger Vandel Gokart – og her finder I med garanti ud af, hvem der er den hurtigste bag rattet!

Vores store udendørs gokartbane danner ramme for en action præget dag med hurtige hastigheder, skarpe sving og massevis af grin og gode historier fra den 900 meter lange udendørs gokartbane.

Gokart nær Vejle er med andre ord ikke noget, I skal nøjes med at tale om – det er blot at besøge Vandel Gokart og nyde de mange omgange med adrenalin og intensitet fra en velanlagt bane og hæsblæsende gokarts med tophastigheder på 80 km/t.

0

meter bane

0

sving

0

meter langside

0

tophastighed

0

kører på banen

0

tolerance forskel

GOKART ER FOR ALLE

 

Når du har fået iført dig din dragt og hjelm – som vi naturligvis stiller til rådighed – fortæller vi dig kort om banen og giver dig nyttige tricks, der kan gøre forskellen mellem en plads på podiet og en plads bagerst i feltet. Herefter er det op til dig, om det er dig eller en anden, der skal krones som vinder.

Rammer du den perfekte kombination af fart og taktisk forståelse for banens mange sving, kurver og spændende overhalingsmuligheder, er det dig, der suser først over målstregen.

Men uanset om du bliver den hurtigste eller må se dig slået af en bedre mand eller kvinde, garanterer vi en action fyldt dag, der giver høje grin og gode minder. Gokart er nemlig for alle.

VORES AKTIVITETER OG FACILITETER

 

Vi tilbyder meget andet end gokarting. Hos os finder I alt til firma arrangementet, fødselsdagen, familiehyggen og den fede konkurrence blandt venner.

 

  • Vi har stort møde- og selskabslokale,
  • 18 hullers bane til fodboldgolf
  • og Simracing simulatorer så I kan give den gas på verdens mest ikoniske racerbaner.

KØR GOKART NÆR VEJLE I ALT SLAGS VEJR

Uanset om der er lovet høj sol eller regn, er der lagt op til en herlig dag på den store udendørs gokartbane. Vejret tilføjer ofte en spændende taktisk dimension, hvor hastigheder og indgange i sving og kurver skal kombineres med taktisk snilde og kontrol under de givne forhold.

Vi garanterer en sjov og hæsblæsende dag, uanset om det er fra en tør- eller regnvejrskart – du skal blot huske at tilpasse din påklædning til varmt, køligt, vådt eller tørt vejr.

Er du stadig interesseret i at køre gokart nær Vejle?

Så bestil tid til en uforglemmelig dag med duft af benzin, hidsige motorlyde og evigt hæder til vinderen – gruppens bedste bag rattet.

Gå aldrig glip af et event

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær sikker på du er up-to-date på events og nyheder hos Vandel Gokart!

Nyhedsbrev