Sprog
Book en tid

KØR GOKART NÆR VEJEN

Hvis du drømmer om at køre gokart i Vejen, skal du slet ikke så langt, før du kan træde speederen i bund og ramme tophastigheden på hele 80 km/t fra en hæsblæsende gokart.

Blot 35 minutter fra Vejen finder du Vandel Gokart, hvor der venter dig uforglemmelig action på den store udendørs gokartbane.

Her er det ikke tilfældighedernes spil, men evnerne i den hurtige gokart, der afgør, om det er dig, din højt pralende kollega eller familiens såkaldte overhoved, der skal have titlen “den bedste bag rattet”. Så indgå de sidste væddemål og gør jeres “gokart Vejen dyst” til virkelighed. Vi stiller både racerdragt og hjelm til rådighed, men det bliver helt op til jer at afgøre, hvem der skal have den ærefulde vindertitel.

0

meter bane

0

sving

0

meter langside

0

tophastighed

0

kører på banen

0

tolerance forskel

UDENDØRS GOKART TIL STORE SOM SMÅ

Uanset om du er 15 eller 55 år, og om du har kørt gokart før eller ej, garanterer vi, at adrenalinen får lov til at pumpe rask i kroppen.

Gokart nær Vejen bliver en fantastisk oplevelse på en stor udendørs gokartbane, der danner ramme for en dag fuld af intensitet, taktiske manøvre i kurver og sving samt højlydte grin.

Netop kurver, sving og banens opbygning får du instruktion i inden selve løbet. Og formår du at omsætte de mange tips og tricks til vundne meter på banen, er det slet ikke usandsynligt, at det er dig, der får fornøjelsen af at skæve ned til nummer to og tre fra sejrsskamlen.

VORES AKTIVITETER OG FACILITETER

 

Vi tilbyder meget andet end gokarting. Hos os finder I alt til firma arrangementet, fødselsdagen, familiehyggen og den fede konkurrence blandt venner.

 

  • Vi har stort møde- og selskabslokale,
  • 18 hullers bane til fodboldgolf
  • og Simracing simulatorer så I kan give den gas på verdens mest ikoniske racerbaner.

GOKART NÆR VEJEN – SUVERÆN UNDERHOLDNING I ALT SLAGS VEJR

Hvis du tror, at “det rigtige vejr” er en forudsætning for en god dag på gokartbanen, kan du ånde lettet op. Alt vejr er gokart vejr!

Banen indbyder til topklasse underholdning, hvad enten den er våd eller tør, og faktisk giver vejret ofte nogle fantastisk spændende variationer i de enkelte løb.

Vi har både tør- og regnvejrskart, men det er vigtigt, at du selv sørger for at medbringe tøj til både køligt, varmt, vådt og tørt vejr.

Skal I have afgjort, hvem der er Vejen mester i gokart?

Book tid til en herlig og hæsblæsende dag bag rattet ved Vandel Gokart. Må den bedste mand eller kvinde løbe med æren!

Gå aldrig glip af et event

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær sikker på du er up-to-date på events og nyheder hos Vandel Gokart!

Nyhedsbrev