Sprog
Book en tid

VANDEL JUNIOR KARTING KLUB ER ET TILBUD FOR BØRN OG UNGE FRA 9 ÅR (MIN. 140 CM) til 18 ÅR.

Her har børnene mulighed for at stifte bekendtskab med gokartsporten, uden at man selv skal investere i egen gokart, trailer, værktøj og reservedele. Hos os kører børnene i vores udlejningskarts, som altid er klar ved jeres besøg. Ligeledes er det ikke nødvendigt at investere i udstyr, da Vandel Gokart stiller dette til rådighed.

Sæsonen starter i april og slutter i oktober.

Træning og -tider

Træningerne forgår søndage i tidsrummet 10.00 – 12.00. (børnene skal være omklædt og klar til træning kl. 09.45).

En træningsdag består af i alt 30 minutters effektiv kørsel på banen. Køretiden bliver opdelt i i flere sessioner ved hver træning, hvor børnene kan stille spørgsmål undervejs og udveksle erfaringer med hinanden i pauserne. Der ligges op til en fri træningsform, hvor børn sammen kan udvikle deres køreegenskaber, og lære at køre en gokart. Der ligges stor vægt på det sociale sammenværd i klubben, samt at forældrene gerne må engagere sig i børnenes træning. Der er i klubben rig mulighed for at nyde motorsporten, uden at skal have vanskelige opgaver med vedligehold af egen kart, samt store økonomiske investeringer i eget materiel.

Ved barnets første træninger handler det om at øve sig og udvikle sig som kører. Efter en periode begynder børnene at køre løb mod hinanden på træningsdagene, hvor de i fælleskab kan udvikle sig mod ligestillede.

Instruktørerne på træningsdagene står altid til rådighed til at svare på spørgsmål, samt at give gode råd til at blive en bedre gokartkører.

Priser

Ved indmelding i klubben betales et startgebyr på 300 kr., som dækker over årligt medlemskab i klubben.

Pris pr. gang til træning er er 350 kr.

Booker man 10 træningsdage ad gangen opnås en rabat på 10%, svarende til én gratis træningsdag.

Skulle man være forhindret i at deltage i en booket træningsdag grundet sygdom, kan den enkelte træningsdag refunderes, men ikke flyttes.

Pladser og tilmelding

For oprettelse i Juniorklubben betales et startgebyr på 300 kr., som dækker over årligt medlemskab i klubben, med loginoplysninger for booking af træningsdage.

Når man er tilmeldt klubben, kan man via vores klubkalender booke træningsdage i løbet af sæsonen. Man kan vælge at købe én billet fra gang til gang, eller at strikke dele af eller hele sin sæson sammen, og dermed opnå mængderabat ved køb af flere træningsdage.

Der er 60 pladser i juniorklubben.

Du kan melde dig ind i klubben ved at følge linket herunder:

Tilmeld dig juniorklubben 2023

Vi anbefaler at man booker træning minimum to gange i måneden, for at få den optimale udvikling som kører i fællesskab med de øvrige medlemmer.

Gå aldrig glip af et event

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær sikker på du er up-to-date på events og nyheder hos Vandel Gokart!

Nyhedsbrev