GOKART ODENSE

EN FED OPLEVELSE

 

KØR GOKART

NÆR ODENSE

Du er her: Gokart > Odense

Kør Gokart nær Odense

Går du, dine venner, familien eller kollegaerne og mangler et uomtvisteligt svar på, hvem der er den sande mester af gokart? Så tag den korte køretur på under 1 time og 30 minutter til Vandel Gokart, hvor der venter en 900 meter lang, fantastisk udendørs gokartbane! På den hæsblæsende bane under åben himmel finder I ud af, hvem der er den bedste bag rattet. Her får I følelsen af frisk vind mod kroppen, når den hurtige gokart skyder afsted med op til 80 km/t – og vejret kan hurtigt tilføje en spændende dimension, som enhver, der vil kalde sig den bedste, skal kunne håndtere. Men bare rolig – vi har både tør- og regnvejrskart, det eneste I selv skal sørge for er tøj til køligt, varmt, vådt eller tørt vejr.

Udendørs gokart med action til alle

Når lygten lyser grønt og startskuddet lyder, er der kun én vej, der tæller: du træder speederen i bund og kører for at lade dig krone som gokart Odense mesteren blandt dig og dine konkurrenter. Inden du sidder i gokarten og mærke pulsen stige, har vi naturligvis sørget for, at du har fået dragt og hjelm på. Herefter er det om at spidse øre, for vi giver en gennemgang af banen, hvor du får råd til at komme hurtigst muligt gennem hver runde. Omsætter du de mange tips og tricks til vundne meter på banen, er det slet ikke utænkeligt, at det er dig, der ser ned på nummer to og tre på podiet, når vinderen skal hyldes. Så lyt godt efter når vi gennemgår de betydningsfulde sving, kurver og strækninger – særligt når vi taler om Nascar svinget, der stiger fra inder- til yderbane og hælder med hele 2 meter, og af gode grunde har afgjort mange løb til fordel for den snu racerkører.

Bestil tid til jeres odense-gokart-dyst

Er I stadig interesseret i at få kåret mesteren af gokart i Odense? Så tag den hurtige tur fra Odense til Vandel på under 1 time og 30 minutter. Inden jeres sidste væddemål og bud på dagens udfald er overstået, er I fremme og klar til action. Men husk: alt kan ske på banen – og dagens vinder er slet ikke givet på forhånd. Bestil tid til en dag fuld af action, intensitet og adrenalin lige her.