Sprog
Book en tid

Gokartklub for børn og voksne

INFO

Vandel Gokart Klub er en gokartklub for børn fra 9 år (min. 140 cm.) til voksne. Hos VGK kan man dyrke gokart på højt plan uden selv at skulle investere i egen gokart, værktøj, udstyr m.m. Træningen foregår i vores tunede udlejningskarts og vores forskellige banelayouts. I klubben træner juniorer søndag formiddag, imens seniortræning ligger onsdag aften. I løbet af sæsonen køres et klubmesterskab, hvor vinderne kåres ved afslutningsfest. I juniorklubben vil man modtage undervisning fra instruktører, imens det i seniorklubben primært af sparring til kørsel og teknik, man kan opnå hos de dygtige instruktører.

Sæsonen starter i april og kører til og med oktober måned.

 

JUNIORKLUBBEN

Træningstid er søndag fra kl. 09.30 til 11.30. Enkelte søndage er undtaget for træning pga. helligdage og special events på banen. Der undervises af dygtige instruktører, som selv er aktive kørere fra VG PRO TEAM, som bl.a. deltager i Verdensmesterskaberne indenfor udlejningsgokart og andre internationale mesterskaber. Sæsonen kører fra april til oktober måned. Der er ikke behov for noget privat udstyr, da såvel gokarter, som dragter og hjelme stilles til rådighed.

En træningsdag består af i alt 30 minutters effektiv kørsel på banen. Køretiden bliver opdelt i i flere sessioner ved hver træning, hvor børnene kan stille spørgsmål undervejs og udveksle erfaringer med hinanden i pauserne. Ved barnets første træninger handler det om at øve sig og udvikle sig som kører. Efter en periode begynder børnene at køre løb mod hinanden på træningsdagene, hvor de i fælleskab kan udvikle sig mod ligestillede.

PRIS

Årligt kontingent i klubben koster 500 kr. som inkluderer en klub t-shirt.

Pris per måned, med mulighed for træning hver søndag  1.200 kr.

Pris per måned, med mulighed for træning hver anden søndag 700 kr.

Meld dig ind i juniorklubben her

SENIORKLUBBEN

Træningstid er den anden og sidste onsdag i måneden fra kl. 19.00 – 21.00. Enkelte træninger kan blive ændret pga. special events på banen. Ved træningen som ligger den anden onsdag i måneden køres udelukkende træning, med forskelligt fokusområde. Fokusområderne præsenteres af instruktørerne, som er medlemmer af VG PRO TEAM. Her er god mulighed for at få bygget på sine gokartkompetencer, samt have nogle underholdene timer i et fællesskab omkring sporten. Træningen som ligger på den sidste onsdag i måneden afvikles som en løbsform. Her varieres både i afviklingsmodeller, samt de forskellige banelayouts som Vandel Gokartbane kan ændres i. Resultaterne fra alle afdelinger tæller til det samlede VG Karting Cup, hvor vinderne kåres ved et afsluttende præmieevent. De to dårligste afdelinger fratrækkes det endelige resultat, således at en kører kan tælle fuldt med i mesterskabet, selvom vedkommende har misset én afdeling. Der vil være pokaler til vinderne ved årets afslutningsceremoni.

En træningsdag/race day består af 45 min. effektiv køretid på banen og inddeles af instruktørerne. Ved træningsdag vil der altid blive kørt på det layout som er planlagt for månedens mesterskabsafdeling, således at der kan indhentes tips og tricks hos instruktørerne.

PRIS

Årligt kontingent i klubben koster 300 kr.

Pris per måned med to træningsdage er 900 kr. Opkræves ved abonnementsbetaling den første hverdag i måneden.

Pris per træningsdag hvis dette ønskes er 550 kr. og betales ved Vandel Gokart.

Meld dig ind i klubben her.

Gå aldrig glip af et event

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær sikker på du er up-to-date på events og nyheder hos Vandel Gokart!

Nyhedsbrev