Vandel Junior Karting Klub

Vandel Junior Karting klub er et tilbud for børn og unge i alderen 7 – 18 år.

 

Her har børnene mulighed for at stifte bekendtskab med gokartsporten, uden at man selv skal investere i egen gokart, trailer, værktøj og reservedele. Hos os kører børnene i vores udlejningskarts, som altid er klar ved jeres besøg. Ligeledes er det ikke nødvendigt at investere i udstyr, da Vandel Gokart stiller dette til rådighed.

Sæsonen starter i april og slutter i oktober. 

 

Der kan tilmeldes i følgende to rækker:

Minirække: 7 – 11 år. 120 – 150 cm. høj. Her køres i vores juniorkarts.

Juniorrække: 12 – 18 år. fra 150 cm. høj. Her køres i vores voksenkarts.

Er man imellem 7 – 11 år og over 150 cm høj, køres først prøve i miniklassen, hvorefter vi vurderer om barnet skal rykkes til juniorklassen.

Træningstider

Træningerne forgår søndage i tidsrummet 10.00 – 12.00. (børnene skal være omklædt og klar til træning kl. 10.00)

En træningsdag består af ialt 30 minutters effektiv kørsel på banen. Køretiden bliver opdelt i i flere sessioner ved hver træning, hvor børnene kan stille spørgsmål undervejs og udveksle erfaringer med hinanden i pauserne. Der ligges op til en fri træningsform, hvor børn sammen kan udvikle deres køreegenskaber, og lære at køre en gokart. Der ligges stor vægt på det sociale sammenværd i klubben, samt at forældrene gerne må engagere sig i børnenes træning. Der er i klubben rig mulighed for at nyde motorsporten, uden at skal have vanskelige opgaver med vedligehold af egen kart, samt store økonomiske investeringer i eget materiel.

Ved barnets første træninger handler det om at øve sig og udvikle sig som kører. Efter en periode begynder børnene at køre løb mod hinanden på træningsdagene, hvor de i fælleskab kan udvikle sig mod ligestillede.

Instruktørerne på træningsdagene står altid til rådighed til at svare på spørgsmål, samt at give gode råd til at blive en bedre gokartkører.

Pris for deltagelse i klubben

Pris pr. gang er 345 kr.

Booker man min. 5 træningsdage ad gangen opnåes en rabat på 20 kr. per gang. Booker man 10 træningsdage ad gangen opnåes en rabat på 45 kr. per gang.

Pladser og tilmelding

For oprettelse i Juniorklubben betales et indmeldinggebyr på 150 kr., som dækker over årligt medlemskab i klubben, med loginoplysninger for booking af træningsdage. 

Når man er tilmeldt klubben, kan man via en klubkalender booke træningsdage i løbet af sæsonen. Man kan vælge at købe én billet fra gang til gang, eller at strikke dele af eller hele sin sæson sammen, og dermed opnå mængderabat ved køb af flere træningsdage.

Der er plads til 28 pladser i minirækken (7 – 11 år) og 40 pladser i juniorrækken (12 – 18 år)

Du kan melde dig ind i klubben ved at følge linksene herunder.

 • UDSOLGT – Medlemskab 2021 – Juniorrækken (12 – 18 år)

  DKK 150,00
 • UDSOLGT – Medlemskab 2021 – Minirækken (7 – 11 år)

  DKK 150,00
 • UDSOLGT – Medlemskab 2021 – Juniorrækken (12 – 18 år)

  DKK 150,00
 • UDSOLGT – Medlemskab 2021 – Minirækken (7 – 11 år)

  DKK 150,00

Hvor tit skal man kunne træne?

Vi anbefaler at man booker træning minimum to gange i måneden, for at få den optimale udvikling som kører i fællesskab med de øvrige medlemmer.  

 

Evt. spørgsmål og andre henvendelser kan rettes til på info@vandelgokart.dk eller telefon 88 63 88 53.