Vandel Junior Karting Klub

Vandel Junior Karting klub er et tilbud for børn og unge i alderen 7 – 18 år.

 

Her har børnene mulighed for at stifte bekendtskab med gokartsporten, uden at man selv skal investere i egen gokart, trailer, værktøj og reservedele. Hos os kører børnene i vores udlejningskarts, som altid er klar ved jeres besøg. Ligeledes er det ikke nødvendigt at investere i udstyr, da Vandel Gokart stiller dette til rådighed.

Sæsonen starter i april og slutter i oktober. Fra november til og med marts måned er der mulighed for at gå på vores e-sport linje, hvor der trænes i vores top moderne sim racing simulatorer. Her køres i både formel og GT biler. 

 

Der kan tilmeldes i følgende to rækker:

Minirække: 7 – 11 år. 120 – 150 cm. høj. Her køres i vores juniorkarts.

Juniorrække: 12 – 16 år. fra 150 cm. høj. Her køres i vores voksenkarts.

Er man imellem 7 – 11 år og over 150 cm høj, køres først prøve i miniklassen, hvorefter vi vurderer om barnet skal rykkes til juniorklassen.

E-sport linje fra 1. november til 31. marts

Igennem vinteren foregår træningen i vores top moderne sim racing simulatorer. Her køres i både formel og GT biler, hvor deltagerne lærer at køre med gear og hvordan man bedst kører en racerbane. E-sport linjen er et godt sted at starte, hvis man ønsker at gå til gokart, eller ønsker at dyrke sim racing som sportsgren.

Træningsdagene er søndag fra kl. 10.00. 

Én træning koster 200 kr. Ved køb af flere træninger opnås rabat. Ved køb af 5 træninger er prisen 175 kr. per gang, ved køb af 10 er prisen 150 kr. per gang.

Der skal ikke købes startpakke og betales indmeldingsgebyr til e-sport linjen. Ønsker i at vide mere, eller at tilmelde jer til sim racing, bedes i kontakte os på info@vandelgokart.dk, hvorefter i vil få adgang til at booke træningsdage.

Træningstider

Træningerne forgår søndage i tidsrummet 10.00 – 12.00. (børnene skal være omklædt og klar til træning kl. 10.00)

En træningsdag består af ialt 30 minutters effektiv kørsel på banen. Køretiden bliver opdelt i i flere sessioner ved hver træning, hvor børnene kan stille spørgsmål undervejs og udveksle erfaringer med hinanden i pauserne. Der ligges op til en fri træningsform, hvor børn sammen kan udvikle deres køreegenskaber, og lære at køre en gokart. Der ligges stor vægt på det sociale sammenværd i klubben, samt at forældrene gerne må engagere sig i børnenes træning. Der er i klubben rig mulighed for at nyde motorsporten, uden at skal have vanskelige opgaver med vedligehold af egen kart, samt store økonomiske investeringer i eget materiel.

Ved barnets første træninger handler det om at øve sig og udvikle sig som kører. Efter en periode begynder børnene at køre løb mod hinanden på træningsdagene, hvor de i fælleskab kan udvikle sig mod ligestillede.

Instruktørerne på træningsdagene står altid til rådighed til at svare på spørgsmål, samt at give gode råd til at blive en bedre gokartkører.

Pris for deltagelse i klubben

Pris pr. gang er 325 kr.

Booker man min. 5 træningsdage ad gangen opnåes en rabat på 25 kr. per gang. Booker man min. 10 træningsdage ad gangen opnåes en rabat på 50 kr. per gang.

Pladser og tilmelding

For oprettelse i Juniorklubben betales et indmeldinggebyr på 375 kr., som dækker over,

 

  • Årligt medlemskab i klubben, med loginoplysninger for booking af træningsdage.
  • Rygsæk
  • Nakkekrave
  • Hjelmhue

 

Udstyret modtager man den første dag til træning i klubben

Når man er tilmeldt klubben, kan man via en klubkalender booke træningsdage i løbet af sæsonen. Man kan vælge at købe én billet fra gang til gang, eller at strikke dele af eller hele sin sæson sammen, og dermed opnå mængderabat ved køb af flere træningsdage.

Der er plads til 28 pladser i minirækken (7 – 11 år) og 40 pladser i juniorrækken (12 – 16 år)

Du kan melde dig ind i klubben ved at følge linksene herunder.

Hvor tit skal man kunne træne?

Vi anbefaler at man booker træning minimum to gange i måneden, for at få den optimale udvikling som kører i fællesskab med de øvrige medlemmer.  

 

Evt. spørgsmål og andre henvendelser kan rettes til på info@vandelgokart.dk eller telefon 88 63 88 53.