Sommerferietilbud

Hele sommerferien frem til og med d. 12. august kan i spare 20% på nedenstående pakker, og få en dejlig aktiv dag med familien, med både gokart og fodboldgolf.

OBS – Ved booking af hold på under 13 personer forbeholder Vandel Gokart sig retten til, at sætte jer sammen med andre hold. Ved en sammensætning hvor det samlede antal bliver over 13 personer, opnår i naturligvis gruppefordelen, som gør at det enten bliver billigere for jer at køre, eller at i kan opgradere løbstype til en rigtig lav pris grundet mængderabatten. Derudover får i et langt sjovere race ved flere deltagere at dyste mod på den store bane. Efter løbet splittes holdene igen, således at i får et resultat og en præmieceremoni hvor kun deltagerne fra jeres hold indgår.

Vandel Gokart gør opmærksom på at der ikke gives yderligere mængderabat ved større hold. Hos Vandel Gokart investerer vi løbende i det nyeste udstyr og karts, hvilket sikrer vores kunder den bedste oplevelse. Ensartethed og lige konkurrencevilkår har meget høj prioritet hos os, og vi går aldrig på kompromis med kvaliteten. Derfor har Vandel Gokart også et helt unikt regnvejrssetup. 22 karter holder parat med en helt ny type regnvejrsdæk, som sikrer det maksimale greb ved regnvejrskørsel. På baggrund af vores altid optimale setup til alle vejrforhold er vores priser faste og ikke til forhandling.