eSport Racing – Åbner d. 1. marts 2019

fodboldgolf

Gi’ den gas som formel 1 kører

Du kan køre ræs på alle formel 1 baner i verden og stille op i det team du helst vil køre for. Du kan enten vælge at køre selv, eller udfordre dine kammerater i simulatorerne. Spillet F1 2018 giver en intens fornemmelse af deltagelse i kongeklassen formel 1. Spillet byder på forskellige niveauer og kan køres fra begyndere til ekspert. 

Sim racing i Rfactor 2 og iRacing

Her er muligheden for at køre lige fra gokart til LMP1 racere på Le Mans. Sim racing er blevet så realistisk at sim racere kan matche selv de helt store stjerner i motorsport. Sim racing kræver øvelse lige såvel som real life motorsport, og der kan derfor køres fra øvet til ekspert.

Professionelt setup og udstyr

Vores simulatorer er specialbygget for at opnå den helt rigtige styrke og stabilitet. Vi har nøje udvalgt udstyret vi kører med, som leveres af Fanatec som en af de absolut førende producenter på markedet. Simulatorerne er udstyret med ekstra brede, buede skærme, som giver en meget realistisk følelse af at sidde i en racerbil.

Vi benytter udstyret til vores eget eSport Team, og kan derfor anbefale dette til såvel nybegynderen, som racerkøreren der har brug for at tilføje simulatortid til sin sportsgren.

 

fodboldgolf
PRIS

Vi har 3 simulatorer til udlejning.

Prisen for leje af en simulator i en time hos os er 350 kr. | Åbningstilbud i marts måned – spar 20% på lejeprisen | tilbudspris 280 kr. / time

Efterfølgende halve timer kan tilkøbes ved ledighed til 150 kr. per. simulator. (120 kr. i marts måned)

GRUPPER

Som gruppe kan i også leje rummet. Her anbefaler vi enten at køre formel 1 med korte races på skift, eller Le Mans, hvor i danner hold og skal skiftes til at køre i raceren. Vi anbefaler at man er maks. 9 personer per time i rummet ved gruppearrangementer.

BOOKING

Booking af simulatorer skal ske på telefon +45 88 63 88 53 minimum én dag i forvejen (forespørgsler på dagen kan foretages). 

Åbningstid er efter aftale ved booking.

ANSVAR

Ved kørsel i vores simulatorer beder vi dig udfylde et stykke papir, hvorved du står til ansvar for måden du behandler udstyret på. Ved hård behandling af udstyret som medfører skade af dette, skal du som bruger erstatte evt. ødelagt dele.