Gokartklub

Dansk Gokart Akademi v/ Vandel Gokart er et tilbud for børn i alderen 7 – 16 år.

 

Her har børnene mulighed for at stifte bekendtskab med gokartsporten, uden at man selv skal investere i egen gokart, trailer, værktøj og reservedele. Hos DGA kører børnene i vores udlejningskarts, som altid er klar ved jeres besøg. Ligeledes er det ikke nødvendigt at investere i udstyr, da Vandel Gokart stiller dette til rådighed.

Sæsonen starter i april og slutter i oktober.

Der kan tilmeldes i følgende to rækker:

vandel_gokart_med_dansk_gokart_akademi

Minirække: 7 – 11 år. 120 – 150 cm. høj. Her køres i vores juniorkarts.

Juniorrække: 12 – 16 år. fra 150 cm. høj. Her køres i vores voksenkarts.

Er man imellem 7 – 11 år og over 150 cm høj, køres først prøve i miniklassen, hvorefter vi vurderer om barnet skal rykkes til juniorklassen.

 

Træningstider:

Der er mulighed for at deltage på to hold. Hold 1 (begynderhold) kører alle søndage i ulige uger (starter søndag d. 2/4 2017) og hold 2 (øvede) kører alle søndage i lige uger (starter søndag d. 9/4 2017).

Træningerne forgår i tidsrummet 09.30 – 13.00.

Kørerene skal være omklædt kl. 09.30 på træningsdag.

En træningsdag består af ialt 30 minutters effektiv kørsel på banen. Køretiden bliver opdelt i flere sessioner, hvor der vil være feedback og undervisning af vores instruktører imellem træningsturerne. Her læres køreren omkring ideallinjer, bremsepunkter, fokusområder, grænser og mental forberedelse. Ligeledes vil der blive undervist i generelle regler indenfor motorsport.

Senere på sæsonen vil der blive arrangeret klubløb, som kørerne kan tilmeldes, når instruktørerne mener at køreren er parat til det. Til klubløb vil der være pokaler til kørerne i begge rækker.

 

Pris for deltagelse i klubben

Prisen pr. træningsdag er 350 kr. med kørsel og undervisning. Ved forudbetaling af min. 2 træningsdage opnåes en rabat på 25 kr. pr. gang, hvorefter prisen pr. gang vil være 325 kr. Forudbetaling af træningsdage registreres på barnets kørelicens, som fremvises ved hver træning. Betaling foregår altid hos Vandel Gokart.

Det er også muligt at deltage på begge hold hvis man ønsker at gå til gokart hver søndag. Prisen for dette er 1100 kr. for 4 søndage som betales forud.

Ved nedenstående tilmeldingsformular kan du tilmelde dig klubben.

Der er på hvert hold 14 ledige pladser i minirækken, samt 16 pladser i juniorrækken, som kan reserveres ved bindende tilmelding nedenfor.

Evt. spørgsmål og andre henvendelser kan rettes til Thomas Geerk Jørgensen på thomas@vandelgokart.dk eller telefon 40 26 56 19.


Tilmed hold 1 - minirækken 7 - 11 år (begynderhold) ledige pladser 6/14


Tilmeld hold 1 - juniorrækken 12 - 16 år (begynderhold) ledige pladser 10/16


Tilmed hold 2 - minirækken 7 - 11 år (øvede) ledige pladser 8/14


Tilmeld hold 2 - juniorrækken 12 - 16 år (øvede), ledige pladser 4/16