Vandel Gokarts børneklub

Vandel Gokarts børneklub er et tilbud for børn i alderen 7 – 16 år.

 

Her har børnene mulighed for at stifte bekendtskab med gokartsporten, uden at man selv skal investere i egen gokart, trailer, værktøj og reservedele. Hos os kører børnene i vores udlejningskarts, som altid er klar ved jeres besøg. Ligeledes er det ikke nødvendigt at investere i udstyr, da Vandel Gokart stiller dette til rådighed.

Sæsonen starter i april og slutter i oktober.

 

Der kan tilmeldes i følgende to rækker:

Minirække: 7 – 11 år. 120 – 150 cm. høj. Her køres i vores juniorkarts.

Juniorrække: 12 – 16 år. fra 150 cm. høj. Her køres i vores voksenkarts.

Er man imellem 7 – 11 år og over 150 cm høj, køres først prøve i miniklassen, hvorefter vi vurderer om barnet skal rykkes til juniorklassen.

 

Træningstider

Der er mulighed for at gå på hold 1 med træning hver søndag i lige uger (første gang d. 8/4), eller hold 2 med træning hver søndag i ulige uger (første gang d. 15/4). Endvidere er der også mulighed for at registrere sig på begge hold og dermed træne hver søndag.

Træningerne forgår i tidsrummet 10.00 – 11.30. (børnene skal være omklædt og klar til træning kl. 10.00)

En træningsdag består af ialt 30 minutters effektiv kørsel på banen. Køretiden bliver opdelt i 2 x 15 minutter ved hver træning, hvor børnene kan stille spørgsmål undervejs og udveksle erfaringer med hinanden i pauserne. Der ligges op til en fri træningsform, hvor børn sammen kan udvikle deres køreegenskaber, og lære at køre en gokart. Der ligges stor vægt på det sociale sammenværd i klubben, samt at forældrene gerne må engagere sig i børnenes træning. Der er i klubben rig mulighed for at nyde motorsporten, uden at skal have vanskelige opgaver med vedligehold af egen kart, samt store økonomiske investeringer i eget materiel.

Ved barnets første træninger handler det om at øve sig og udvikle sig som kører. Efter en periode begynder børnene at køre løb mod hinanden på træningsdagene, hvor de i fælleskab kan udvikle sig mod ligestillede.

Instruktørerne på træningsdagene står altid til rådighed til at svare på spørgsmål, samt at give god råd til at blive en bedre gokartkører.

 

Pris for deltagelse i klubben

Pris pr. gang ved kørsel på ét af holdene er 325 kr. 5-turs klippekort kan købes på banen til 1500 kr.

Pris pr. gang ved kørsel på begge hold er 300 kr. 5-turs klippekort kan købes på banen til 1375 kr.

 

Pladser og tilmelding

Der er på hvert hold plads til 14 i minirækken og 20 i juniorrækken. Pladserne på holdene skal reserveres ved at købe en pladsbillet i vores webshop, der linkes til denne herunder. Udgiften på 200 kr. til pladsbilleten fratrækkes ved betaling af træningsgebyr på første træningsdag. Ved tilmelding til træning på begge hold, skal der købes en pladsbillet til begge hold i shoppen.

Du finder pladsbiletterne ved følgende linket herunder

Køb pladsbillet her

 

Evt. spørgsmål og andre henvendelser kan rettes til Thomas Geerk Jørgensen på thomas@vandelgokart.dk eller telefon 40 26 56 19.