‘Engagement’, ‘Teamwork’ og ‘Trivsel’, er alle vigtige elementer for et velfungerende team i virksomheden. Det kræver til tider træning at kunne yde optimalt i hverdagen og være et vindende team på markedet. Vi har hos Vandel Gokart sammensat nogle workshops for virksomheder, hvor dygtige coaches præsenterer værktøjer til at trives og performe bedre på arbejdspladsen, hvad enten man beskæftiger sig med produktion, salg eller service.

Der indledes med den workshop som passer bedst til jeres situation, hvorefter teknikkerne afprøves med det samme i et Gokart Le Mans med Teamwork i fokus.

Stresshåndtering – Lisbeth Fruensgaard

Nå dit mål uden stress

– Kunne I tænke jer at blive præsenteret for effektive teknikker og metoder, der fjerner stress, ubalance og dårlig trivsel?
– Har I brug for inspiration og konkrete redskaber fra en af Danmarks dygtigste specialister i stresshåndtering?
– Vil I have værktøjer, der hurtigt kan implementeres, og som skaber stor forandring i hverdagen?

Se pakke inkl. Gokart Le Mans og forplejning

Peptalk – Jesper Christensen

En peptalk med energi, frækhed, fuld fart og humor Hvis du har brug for at tilføre ny energi til dine medarbejdere, som du måske ønsker, skal være bedre til at se muligheder hos kunderne eller muligheder i fremtiden generelt, vil du få en peptalk, som udføres med et stort engagement, indlevelsesevne, humor og energi, som giver medarbejderne noget med hjem.

Se pakke inkl. Gokart Le Mans og forplejning

Teambuilding – Syneimi Teambuilding

Teambuilding hvor alle kan deltage

Teambuilding, hvor alle kan deltage – det er uhøjtideligt, sjovt, udfordrende & lærerigt og med et præg af leg; og det kan foregå både udendørs og indendørs.

Se pakke inkl. Gokart Le Mans og forplejning