GOKART FOR BÅDE

PRIVATE OG ERHVERV

 

GOKART FOR BÅDE

PRIVATE OG ERHVERV

Nem adgang til at køre udendørs gokart

i det centrale Jylland

Skal i have en fed oplevelse? Så kør gokart – Læs mere herunder↓

Når du skal køre gokart, finder arrangementet sted i Vandel, i det centrale Jylland, hvilket giver korte afstande fra Vejen, Vejle, Kolding, Esbjerg, Århus og Fyn. Vi har erfaring med grupper på alle størrelser og tilbyder flere forskellige løbstyper, der foruden traditionel banekørsel f.eks. tæller 6 Hour Le Mans, hvor konkurrencen indeholder kørerskift, pitstop og naturligvis timevis af race. Så kom og nyd turen – og forbered dig på massevis af sjov snak og venskabelige drillerier efter løbet. Der bliver nok at snakke om.

MULIGE KØRETIDER

  • Mandag 09:00 – 22:00
  • Tirsdag 09:00 – 22:00
  • Onsdag 09:00 – 22:00
  • Torsdag 09:00 – 22:00
  • Fredag 09:00 – 22:00
  • Lørdag 09:00 – 22:00
  • Søndag 09:00 – 22:00

PRISER

GOKART
fra 130,-
FODBOLDGOLF
fra 50,-
SPISNING
fra 49,-
MØDELOKALER
fra 395,-

Der er dog kun åbent for gokartudlejning mod forudgående booking.
Book gerne altid min. én dag i forvejen – forespørgsel på dagen er mulig. Ønskes kørsel uden for ovennævnte tidsrum, kontakt da booking for forespørgsel på dette.

Gokart er intensitet for alle

Udendørs gokart stiller ingen krav til erfaring med motorsport eller tidligere ture ud på gokartbanen. Alle kan være med, og vi har faktisk gokart til børn fra 7 år – naturligvis med topprofessionelle sikkerhedsforanstaltninger. Vi ønsker altid at give den bedst mulige oplevelse til vores fartglade gæster – og det er uanset om man er 7 år eller 70 år.

Når det så er sagt, tør vi godt stå inde for, at banen er både spændende og udfordrende på tværs af alder og erfaring. Vandel Gokartbane er kendt for at levere underholdning til alle generationer – og ofte er konkurrencen mellem netop det unge gå-på-mod og de rutinerede kræfter en sand fornøjelse at opleve, uanset om det er som tilskuer eller bag rattet fra racerbanen.

GOKART

cart

3 typer karter

Pris fra 130.-

Mange race events

7

Fra 7+  år

racecircuit

900m Bane

Få laptimeret din tid

Udstyr i topkvalitet

Priser

Se priser på gokart for vores mange forskellige løbstyper, hvor vi tilbyder alt fra Time Trials, til Grandprix og Le Mans.

Vandel Karting Cup

En løbsserie for private over 8 afdelinger, som strækker sig over sæsonen. Præcis som i F1 kan i deltage både i et individuelt- og holdmesterskab. Her kan du udleve en drengedrøm som racerkører!

Dansk Gokart Akademi

Er en gokartklub for børn i alderen 7 – 16 år. Her kan børnene gå til gokart to gange i måneden, hvor de lærer alt om sporten, samt dyster i afdelinger af det årlige klubmesterskab.

FODBOLDGOLF

golfflag

18 huller

0For alle aldre

fodbold

Fodbolde fra Select

unlimitedUbegrænsede runder

18-hullers bane

Vandel Fodboldgolf består af 18 udfordrende huller, som er etableret i tre forskellige højdeniveauer. Det handler ikke om at kunne sparke hårdt og langt, men at gå igennem banen med præcision og en god taktik. Derfor er fodboldgolf en god aktivitet for alle!

Bord & Bænke

Ved fodboldgolfbanen er opstillet borde og bænke, hvor i meget gerne må medbringe egen mad og drikke. Tag et hvil imellem runderne og nyd de grønne arealer.

Priser på fodboldgolf

Priserne starter ved 50 kr. for fodboldgolf. Når først i har betalt greenfee må i spille alle de runder i har lyst til på dagen.

Regler

Det er ikke tilladt at spille i fodboldstøvler på banen. Her kan du få et større indblik i generelle regler for banen. Hvordan selve spillet foregår anvises på scorekort ved banen.

SPISNING

people

Op til 60 personer

burger

Forskellige valgmuligheder

fritter

Mulighed for at bestille tilbehør

drikke

Drikkevarer sælges på banen

Menu

Vi tilbyder spisning i forbindelse med jeres arrangement hos os. Vores madleverandør har sammensat en lækker buffet, som kan nydes i vores selskabslokale.

Til den lille og store sult

Vi kan tilbyde store lækre sandwich med forskelligt fyld, som kan nydes i det fri efter endt gokartaktivitet, eller som forplejning under et Le Mans. Derudover tilbyder vi en lækker gokartbuffet, hvor både forretter og desserter kan tilvælges.

Priser

Her ses priser på drikkevarer og spisning hos os.

Medbragt mad og drikke

Da vi tilbyder mad og drikke på gokartbanen, beder vi jer respektere at det ikke er tilladt selv at medbringe mad og drikke længere end til parkeringsområdet. Der kan indgåes særlige aftaler for at medbringe kage og snacks.

MØDELOKALER

wifi

Gratis Wi-Fi

usb

Fuld udstyr

pakke

Forskellige pakkeløsninger

people

Op til 30 personer

Mødelokaler

Konferencepakker

Priser

Udstyr

Information

Tårnvej 8, 7184 Vandel

ADRESSE

Kort vi modtager

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og vær sikker på du er up-to-date på events og nyheder hos Vandel Gokart!

Her hører vi til